vrijdag 21 februari 2014

genomineerd voor de Liebster award!!!

liebster Award
Jippie!! Elisabeth's musthaves heeft me genomineerd voor de liebster award en daar ben ik echt super blij mee. Ik zag het al wel vaker langs komen maar had niet verwacht dat iemand mij zou nomineren. Je denkt zelf dat je zo'n blog bent waar niemand naar kijkt. Blijkbaar wel!

Waarom ben je gaan bloggen? 

Ik vond het leuk om bij andere mensen te lezen wat ze deden en wat ze leuk vonden. Zelf vind ik het ook leuk om hier over te schrijven. Ik maakte een blog aan in de hoop dat andere mensen het ook leuk zouden vinden wat ik schrijf.

welke blog en welk youtube kanaal bezoek je het vaakst? 

Unendful is de blogger die ik het meeste check. Ze spreekt me erg aan en heeft dezelfde interesses. Ik kijk niet zo vaak op youtube, niet naar vloggers in ieder geval. Een lange tijd keek ik naar teske de schepper. Ik heb niet echt meer tijd om te kijken omdat ik zelf meer bezig ben bloggen en blogs bekijken. ik vind het leuker om te lezen dan om filmpjes te kijken. 

wat is je beste eigenschap, waarom?


wat is je slechtste eigenschap, waarom? 

Ik heb geen geduld, en als iets niet lukt word ik strontchaggerijnig!!!
met welke celeb zou jij een beschuitje willen eten? 

Dallas Green!!!!! Wat een poeppie! Hij is een beetje sukkelig, maar hoe leuk is dat! Maar ik wil natuurlijk liever heel veel beschuitjes eten met mijn vriendjelief.
welk album heb je als laatste gekocht en waarom? 

Ik heb hier al eerder over verteld. Mijn vriend en ik hebben haar live gezien en ze was geweldig. Ik heb toen meteen haar nieuwste album gekocht. 
hou je van vlees of ben je vegetarisch?

Ik hou van vleeees! Ik vind dat Vlees veel belangrijke stoffen bevat die je lichaam nodig heeft en dat je hier dus ook genoeg van moet eten. 
als je nog 1 dag te leven had, hoe bracht je die dan door? 

Ik zou de mensen vermoorden die ooit stomme dingen tege mij of mijn vriend hebben gezegd. Daarna zou ik mijn vriend parfum uit laten zoeken waarbij hij aan mij denkt. Maakt niet uit hoe duur. Als we die hebben zou ik mijn familie mee uit eten nemen en al mijn spaargeld op maken.
je mag maar 5 make-up producten mee nemen op vakantie, welke zouden dit zijn? 

Wauw, wat een makkelijke vraag. ik gebruik weinig make-up. Mascara, wenkbrauw potlood en eye-liner. verder gebruik ik helemaal niks. Af en toe wat lippenstift, maar die kan ik wel missen. Foundation vind ik vies en ik heb het gevoel dat ik mijn gezicht verpest als ik dat opsmeer. 
wat is je aller-aller-allergrootste wens?

Wonend in Antwerpen met mijn vriend, en in de straal van 100 meter mijn eigen winkel hebben.Of thuis kunnen werken. ik weet niet wat ik liever zou willen
hoelang ben je 's morgens bezig met je make up? 

5 minuten? Haha, best erg he... Over mijn gezicht wassen doe ik dan weer wel 10 minuten. dus laten we zeggen 15 minuten. 

ik nomineer: 

Het spijt me jongens ik verbreek de regels. Ik volg weinig mensen met minder als 200 volgers. ik kan er dus ook geen 11 opnoemen. Dit zijn de blogs die ik kon vinden en ook echt leuk vind. 
Nu is het jullie beurt om de vragen te beantwoorden. en mensen te nomineren! 
LiebsterAwardRules4 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je bent genomineerd! Ik een poos geleden ook en ik vond het een hele eer haha! Vergeet niet dat er heus wel mensen zijn die je blog bekijken hoor! :) Als je genoeg reacties achterlaat op blogs en andere blogs volgt dan komt het vanzelf goed. Misschien kunnen wij elkaar ook volgen? Verder leuk om te lezen. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie dat je geen volgersgadget hebt, dus ik kan je niet volgen. Maar ik zal even vertellen hoe je 'm moet installeren.
   1 - Ga naar je dashboard.
   2 - Klik op 'Indeling'
   3 - Klik op 'nieuw gadget toevoegen'
   4 - Klik dan op 'meer Google gadgets'
   5 - Ga dan naar Volgers
   En dan volgt het vanzelf. :)

   Anders kun je ook nog naar bloglovin.com gaan, dat is ook een manier om blogs te volgen.

   Verwijderen
  2. Dankjewe dat je dat even zegt!! als het goed is kan het nu wel!
   x Simone

   Verwijderen
 2. Heb erg genoten van je antwoorden! Liefs Lisa

  BeantwoordenVerwijderen